Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

29/12/2012 AN CLUB

SURF SANTA SURF !

Το soundtrack των φετινών γιορτών θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Αν Club στις 29 Δεκεμβρίου 2012... Οι Alex Berekos Surf Combo, το ολοκαίνουργιο project του κιθαρίστα των θρυλικών The Invisible Surfers, φέρνουν στο σήμερα τα Beach party των 60`ς με Surf Garage & Roll διάθεση... Οι Dirty Fuse επιστρέφουν στη σκηνή που άνοιξε μια δυναμική χρονιά για τη μπάντα (κυκλοφορία Dirty Fuse CD, συμμετοχή σε Surfer Joe Festival) με δικές τους και γνωστές Surf συνθέσεις ... Οι horo ya horo είναι ένα πρωτοεμφανιζόμενο άλλα πολλά υποσχόμενο Rock `n` Roll τρίο που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

     ΑN LIVE CLUB:SOLOMOU 13-15 EXARCHIA SQUARE/DOORS 22:00/ENTRANCE 10 EURO  

Cast:

Alex Berekos Surf Combo
Ο κιθαριστας των Invisible Surfers(Αλέξης Μπερέκος) με τη συνδρομη του rythm section των Dirty Fuse στήνουν ένα ξέφρενο beach party διασκευάζοντας old time clasic instros, από Ventures, Shadows, Dick Dale, Link Wray, Chantays... κ.α. φερνοντας την παραλια μεσα στην πολη. ... Fun guaranteed !!!


Dirty Fuse
Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν στα μέσα του 2008 και απαρτίζονται από τους: Duda Victor (κιθάρα), Χρήστο  Κόγιο (τύμπανα), Μάνο Κισαμιτάκη (σαξόφωνο), Γιάννη Δράκο (μπάσο) και Κώστα  Μπακούλα  (κιθάρα). Σκοπός τους να εξερευνήσουν τον μανιασμένο  κόσμο της Surf, Rock `n` Roll και Garage. Η μπάντα ξεκινησε από Μάιο 2011 και τελειωσε τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου  τις ηχογραφήσεις του πρώτου της Full-length άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρήσε από την Green Cookie Records το Μάιο του 2012. Σημαντικές στιγμές στην πορεία της μπάντας είναι η εμφάνιση δίπλα στους μυθικούς The Invisible Surfers στο Αν στις 13 Ιανουαρίου 2012 και η συμμετοχή τους στο Surfer Joe Summer Festival στις 23 Ιουνίου 2012 στο Livorno (Italy).
Δισκογραφία:
Lost Riders 7" (14 Δεκ. 2010)
Dirty Fuse CD (06 Μαΐου 2012)                                              

Links
www.facebook.com/Dirty-Fuse
www.myspace.com/dirtyfuse
www.greencookie.com

horo ya horo
Οι  horo ya horo είναι μια νέα μπάντα από τη Χαλκίδα που σχηματίστηκε το χειμώνα του 2012. οι Τάσος Λαδογιάννης (κιθάρα-φωνή), Αλέξης Καρλής (κοντραμπάσο, φωνητικά) και Σταμάτης Ψiλoς (τύμπανα), εκφράζουν την αγάπη τους για το rock η roll και τους stray cats, παίζοντας original Stray Cats κομμάτια καθώς και παλιότερα rock η roll κομμάτια που έχει διασκευάσει η κορυφαία μπάντα από το Long Island τις Αμερικής. Στόχoς  τους είναι να μετατρέπουν σε χώρο για χορό κάθε μέρος που θα εμφανίζονται live με μοναδικό σκοπό τη διασκέδαση! Η αρχή έχει γίνει στο επίσης νέο "rockin in style festival" κι έπεται συνεχεια...
SURF SANTA SURF !