Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 @ AN CLUB
(ΣΟΛΩΜΟΥ 13 , Τ.Κ. 10681, ΕΞΑΡΧΕΙΑ)

Η Venerate Industries παρουσιάζει live:
THE ATOMIC BITCHWAX
&
MADLEAF

Η Venerate Industries παρουσιάζει ζωντανά για πρώτη φορά στην Αθήνα, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 τους THE ATOMIC BITCHWAX στο ΑΝ CLUB.


Γνωστοί στο ευρύ κοινό ως η μπάντα που φόρμαρε o κιθαρίστας των MONSTER MAGNET, Ed Mundell πίσω στα 90’s μαζί με τον Chris Kosnik των Godspeed, οι The Atomic Bitchwax είναι ένα από τα σχήματα που ξεχώρισαν από τον ευρύτερο χώρο του heavy/stoner rock ήχου με τη πρώτη τους ομώνυμη κυκλοφορία το 1999.


Τέσσερα άλμπουμ μετά και τον Ed Mundell εκτός σχήματος πλέον, έχωντας όμως πίσω από τα τύμπανα τον Bob Pantella (τωρινό drummer των MONSTER MAGNET, στην κιθάρα τον Finn Ryan (πρώην κιθαρίστα των CORE), και στο μπάσσο τον Chris Kosnik (αρχικό μέλος των Atomic Bitchwax και πρώην μέλος των Godspeed) οι The Atomic Bitchwax θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας, στις 29 Απριλίου για να βομβαρδίσουν τα ηχεία του An Club με το εκκωφαντικό heavy rock τους και τις πηγάζουσες από τα late 60’s- early 70’s psychedelic/prog rock επιρροές αλλά και να δείξουν στο αθηναϊκό κοινό πως παίζεται το αληθινό rock 'n' roll.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Αθηναίοι Madleaf, με τον πολλά υποσχόμενο hard rock/stoner ήχο τους. Με πρώην και νυν μέλη τους να προέρχονται από μπάντες αναγνωρισμένες και καταξιωμένες στον εγχώριο εναλλακτικό heavy ήχο όπως οι Make Believe, Human Asteroid και Lord 13, οι Madleaf ιδρύθηκαν το 2004 και μετά από αρκετές ζωντανές εμφανίσεις, το 2009 κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους “Sinners”, υπό την «σκεπή» της αμερικάνικης Poison Tree Records, ανήκοντας πλέον στο ίδιο roster με μπάντες όπως οι Mondo Generator, Fu Manchu, The Dwarves, Burning Brides, Winnebago Deal, Brant Bjork, Fatso Jetson κ.α. Για τους φίλους συγκροτημάτων όπως οι Alice In Chains, Soundgarden, Pearl Jam και Stone Temple Pilots, οι Madleaf αποτελούν ένα ιδανικό άκουσμα και το κατάλληλο «ορεκτικό» πριν την εμφάνιση των Atomic Bitchwax.

Atomic Bitchwax Videos




Madleaf Videos


TΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ INTERNET: 15€
(περιορισμένα εισιτήρια στο http://atomicbitchwaxathens2011.eventbrite.com)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ /TAMEIO:20€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

TICKET HOUSE:
ΑΘΗΝΑ, Πανεπιστημίου 42, ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ, τηλ. 2103608366

Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ / 'Εναρξη 21:30 μμ

Band Links:

http://www.theatomicbitchwax.com
http://www.myspace.com/theatomicbitchwax
http://www.facebook.com/pages/the-Atomic-Bitchwax/76337906387
---------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.myspace.com/madleaf
http://www.facebook.com/pages/Madleaf/121429394549969
www.twitter.com/madleaf
Διοργάνωση: Venerate Industries Links:

www.venerateindustries.com
www.facebook.com/venerateindustries
www.venerateindustries.tumblr.com
www.twitter.com/venerate