Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Dirty Fuse - Hot Blue Jeans / Madleaf - A Dozen Matters 6- 11- 2011



LIVE PARTY WITH: HOT BLUE JEANS & DIRTY FUSE

@ «Το Όνομα του Ρόδου»

Τι κι αν ο χειμώνας αργοφέρνει τα παγωμένα του βήματα αφήνοντας μόνο τη γεύση από το καλοκαίρι που πέρασε… Οι Hot Blue Jeans και οι Dirty Fuse φροντίζουν η γεύση αυτή να μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού μας… Με εξοντωτικούς Funk, Soul, Rock, Surf, Garage ρυθμούς θα φροντίσουν η νύχτα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Όνομα του Ρόδου (Δαβάκη και Πλάτωνος 1 Καλλιθέα) να είναι αξέχαστη !!!

ΟΙ ΠΥΛΕΣ Θ'ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ 20.30 ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ + ΜΠΥΡΑ


HOT BLUE JEANS

Οι HOT BLUE JEANS [Pantelis Grevenidis (vocals), Sophia Bluej (vocals), Chris Katselis (drums), Giannis Kousis (bass guitar) haris botsis (keys), matthew petropoulos (guitar)]είναι μια νεοσύστατη μπάντα διασκευών. Το ρεπερτόριό της επικεντρώνεται κυρίως στη δεκαετία του '70 & '80 με έντονες επιρροές απο τη funk-soul & blues μουσική.

DIRTY FUSE


Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν στα μέσα του 2008 από τον κιθαρίστα Duda Victor (Bufalos d'agua) και τον ντράμερ Χρήστο Κόγιο, με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο κόσμο της Surf , Rock `n` Roll και Garage .Tο Μάιο του 2009 συμμετέχουν στη συλλογή Unsigned United ,με το Surf Lady . Στα μέσα του 2010 και μετά από πολλές αλλαγές στη σύνθεση της μπάντας προστίθενται οι Μάνος Κισαμιτάκης (σαξόφωνο) , Γιάννης Δράκος (μπάσο) και Κώστας Μπακούλας (κιθάρα). Το γκρουπ έχει πλέον στα χέρια του το 7" βινύλιο Lost riders και διάθεση για νέες περιπέτειες...

... Η μπάντα είναι σε τελική φάση ηχογραφήσεων του πρώτου Full Length άλμπουμ της...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

MADLEAF / A DOZEN MATTERS
Sunday 6-11-2011


A DOZEN MATTERS


MADLEAF

Live at Intrepid Fox Club (Triptolemou 30, Gazi)
Doors open at 20:00
Free Entrance