Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Doug Stanhope



αφιρωμενο σε ολα τα παληκαρια με τις μαυρες μπλουζες
με τα αρχαιοελληνικα γραμματα''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''
και σε ολους οσους αισθανονται ανωτεροι.
ειστε ντροπη για το ανθρωπινο ειδος.

stand up for your rights



Για ποια ισότητα μιλάμε;

Δεν μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι αν δεν έχουμε εξασφαλίσει πρώτα πραγματική ισότητα για όλους. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζουν χωρίς φόβο και χωρίς διακρίσεις. Ακόμα και αυτοί με τους οποίους δεν συμφωνούμε. 

 
Ο Tom και o Shane ήταν μαζί τα τελευταία 6 χρόνια. Ζούσαν στην Καλιφόρνια ευτυχισμένοι, αγόρασαν με δάνειο ένα σπίτι μαζί, άνοιξαν μαζί και μια μικρή επιχείρηση και αποφάσισαν να ανακοινώσουν στους γονείς τους ότι είναι γκέι και ζευγάρι. Οι γονεις του Τομ όμως είχαν διαφορετική γνώμη. Ο πατέρας του, όταν άκουσε τα μαντάτα, όρμηξε με όπλο στον γιό του και τον απείλησε βιαίως να σταματήσει τα γκεϊλίκια. Στις 7 Μαίου 2011 ο Τομ έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του... και οι γονείς του δεν άφησαν καν τον Σέιν να παρευρεθεί στην κηδεία.

 Ένα χρόνο μετά, πάνω στη μαύρη επέτειο, ο Σέιν ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ, και ανεβάζει αυτό το βίντεο στο YouTube, καλώντας τους πάντες να συστρατευθούν στον αγώνα υπέρ των ίσων δικαιωμάτων για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
 Δεν μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι αν δεν έχουμε εξασφαλίσει πρώτα πραγματική ισότητα για όλους. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζουν χωρίς φόβο και χωρίς διακρίσεις. Ακόμα και αυτοί με τους οποίους δεν συμφωνούμε. Ακόμα κι αυτοί των οποίων το λάιφ στάιλ καταδικάζουμε.

πηγη΄΄ http://www.lifo.gr/