Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

30 Δεκεμβρίου : Χρόνια Πολλά Λογιστάκο Παραλογιστάκο






ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Νεαρά , Ευτραφής, τουρλουκισμένη , Βυζαβούσης επιδεικνύουσα άπαντα τα κάλλη της , εις την πρόσοψιν και την μετάψοσιν αυτής , έχουσα δε , γοφούς γαργαλιστούς , όπερ δε , και εντός εκτός και επί τα αυτά , τροφαντόν κωλαρίον .


ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑΙ ΕΠΑΦΑΙ

Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο ( Και στις αργείες επίσης )

Καθ' όλη την εβδομάδα 3 Προβολές :

Μία ταινία Τσόντα , Δύο ταινίες Καράτε και δώρο Δύο Καουμπόηκα .
Δωρεάν Προφυλακτικά σε γεύση Ανανά , Τζίντζερ , Κίμινο για Σουτζουκάκια -Τσιμπουκάκια ( Μιάς και είναι ΑΕΚ - Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή Τζουτζούκος )




ΠΡΟΒΟΛΕΣ

( Αυτή την εβδομάδα )

Τρίτη

" Σκύψε Ευλογημένη "


Πέμπτη ( Δύο ταινίες )

" Το Παλλαμάρι του Βαρκάρη " - " Το Δόλωμα Ξεκώλομα "

Σάββατο

" Ροκάκιας την ημέρα , Το βράδυ Καμαριέρα "

Εκτάκτως αυτή την Κυριακή η Υπερπαραγωγή : " Παρθένα Σήμερα - Καριόλα Αύριο " , καθώς και σε 3D το ανατριχιαστικό αποτριχωμένο Θρίλερ : " Η Τσιανικοσκουφίτσα στο δρόμο με τις Φούτσες "

Δευτέρες βράδια : ΡΕΠΟ !!! ( Λόγω Πεοχείρηστης ασχολίας )


ΕΣΥ !!! Τροφαντή μου Γουτσουνίτσα !

ΕΣΥ !!! Που ενδιαφέρεσαι !

ΕΣΥ !!! Ερεθιζόμενη έχουσα με τις φορολογικές δηλώσεις !

ΕΣΥ !!! Λογιστρολάγνα Μπιθουλίτσα !

ΕΣΥ !!! Τουρλοκωλομπαρόβια Χεβυμεταλλούσα !

ΕΣΥ !!! Κωλοτρυπιδόλουτρη Κλειτοριδοαμπαλίζουσα Παρθένα !

ΕΣΥ !!!
ΕΣΥ !!!
ΕΣΥ !!!




ΣΤΑΣΟΥ ! ΜΥΓΔΑΛΑ !
ΣΤΑΣΟΥ ! ΜΥΓΔΑΛΑ !

ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

ΕΣΥ !!!

Τσιμπουκοαλιεύτρια !!!

ΣΤΑΣΟΥ ! ΛΟΓΙΣΤΗΣ ! ΜΥΓΔΑΛΑ !!!

γενια του χαους




Το Πάσχα του 1982, τρεις φίλοι από Αθήνα, ο Νίκος Βοσδογάννης κιθάρα, φωνή και στίχους, ο ξάδερφός του Νίκος Βοσδογάννης μπάσο και ο Θοδωρής Ηλιακόπουλος τύμπανα και στίχους δημιουργούν ένα συγκρότημα με όνομα "Αντικουλτούρα". Το '83 αποχωρεί ο Νίκος (κιθάρα) και στη θέση του έρχεται ο Κώστας Χατζόπουλος κιθάρα, στίχους και φωνητικά. Επίσης μόλις είχε έρθει στη μπάντα και ο 'Αρης Λαμπρίδης φωνή. Τότε η μπάντα μετονομάζεται σε "Chaos Generation" και στις αρχές του '84 σε "Γενιά Του Χάους". Στις 7 Απριλίου του '83 κάνουν ένα live μαζί με τους "Ex Humans" στο club "Σοφίτα" στην Πλάκα. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν μαζί με τους "Αδιέξοδο" το '83, την split κασέτα σε παραγωγή της "Art nouveau" με τίτλο "Καλή 'Ορεξη". Το '84 συμμετέχουν στη συλλογή "Διατάραξη Κοινής Ησυχίας". Το '86 βγαίνει ο πρώτος τους δίσκος από τη "Di-di Music" με τίτλο "Γενιά Του Χάους". Την ίδια χρονιά στις 14 του Νοέμβρη δίνουν μια επεισοδιακή συναυλία με τους Ολανδούς "Shrubs" και "The Ex". Το '89 ηχογραφούν το δεύτερο και τελευταίο τους δίσκο με τίτλο "Ρέκβιεμ" πάλι από τη "di-di music". Το '96 επανακυκλοφορούν οι δύο τους δίσκοι από τη "Wipe Out Records". Μέχρι το τέλος. το οποίο ήρθε το '89, από το group περνούν αρκετά μέλη, οι Δημήτρης Παππάς κιθάρα και φωνητικά, 'Ακης Αμπραζής μπάσο και φωνή, Γιώργος Δρακόπουλος πλήκτρα, Αλέξης Αλιφέρης μπάσο και πλήκτρα.