Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Στη φυλακή πολιτικός που σκότωσε γάτα

Αγγλία: Σοκ! Στη φυλακή πολιτικός που σκότωσε γάταΠρώην υποψήφιος με τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες στην Αγγλία, για το έγκλημα και την αστυνόμευση, φυλακίστηκε για 16 εβδομάδες αφού σκότωσε μία γάτα! O
Mike Dixon, 53 ετών,σκότωσε τη γάτα της οικογένειας του με ένα μπαστούνι (βόλτας) επειδή γρατζούνισε ένα από τα εγγόνια του. Φυσικά συνελήφθη παρότι στο δικαστήριο είπε ότι έχασε την ψυχραιμία του και δεν ήξερε τι έκανε.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Μάιο, λίγο μετά τις εκλογές.Ίσως είναι το πιο άσχημο περιστατικό, μετά την Αγγλίδα που πέταξε μία ζωντανή γάτα στα σκουπίδια όπως είχε γράψει το adespoto.gr.

Ο δικαστής έκρινε ότι η επίθεση του πολιτικού στο άτυχο ζώο ήταν βίαιη και κράτησε πολλή ώρα και γι αυτό τον καταδίκασε σε φυλάκιηση 16 εβδομάδων, για πρόκληση πόνου σε ζώο.

Την άτυχη γάτα την είχαν 5 χρόνια στο σπίτι τους και πέθανε μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες να ξεφύγει από τον Dixon. Τραγική ειρωνεία ότι ο Dixon κατέβηκε στις εκλογές υπερασπιζόμενος την ανάγκη μείωσης των εγκλημάτων και της καλύτερης αστυνόμευσης!!!

Ο δικαστής είπε στον Dixon:
''Η απαίσια επίθεση σου στο ζώο ήταν αποτέλεσμα της ανικαότητας σου να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, επειδή γρατζούνισε ένα από τα εγγόνια σου. Αυτό είχε ως συνέπεια να σκοτώσεις βασανιστικά το ζώο της οικογένειας σου, δεν πέθανε ακαριαία και του προκάλεσες βασανισμό. Γι αυτό θα τιμωρηθείς, γιατί είσαι επικίνδυνος''.

Αγγλία: Σοκ! Στη φυλακή πολιτικός που σκότωσε γάτα




Τον Dixon τον πήγε στο δικαστήριο η νύφη του που δεν δίστασε να τα βάλει με τον ισχυρό πολιτικό. Είπε ότι η επίθεση του στη γάτα ήταν τόσο βίαιη που δεν ήξερε τι να κάνει για να τη βοηθήσει, είχε παγώσει.

Αγγλία: Σοκ! Στη φυλακή πολιτικός που σκότωσε γάτα


Όπως είπε στο δικαστήριο, άκουσε τον Dixon να πηγαίνει προς την κουζίνα κυνηγώντας την γάτα. Είπε ''Θα τη σκοτώσω αυτή τη γάτα''. Παρατήρησα ότι κρατούσε ένα μπαστούνι στο χέρι του αλλά δεν πίστεψα ότι θα κάνει αυτό που είπε!

Αγγλία: Σοκ! Στη φυλακή πολιτικός που σκότωσε γάτα


Μετά ακούσαμε χτυπήματα και ο Dixon βγήκε ήρεμος από το δωμάτιο λέγοντας ''Την σκότωσα''.
Είδαμε την γάτα νεκρή, μες στα αίματα, με το κρανίο της διαλυμένο! Κι όλα αυτά γιατί γρατζούνισε πάνω στο παιχνίδι το μικρό μου γιο!!!! , λέει η νύφη του Dixon.

H καριέρα του φυσικά ως πολιτικός πλέον καταστράφηκε. Και λίγο είναι.

Πάντως στην Αγγλία πάνε φυλακή για τη γάτα ενώ στην Ελλάδα δεν πάνε για όλα όσα έχουν κάνει οι πολιτικοί μας...

http://www.adespoto.tv/