Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ BLOGS

Υπάρχουν μερικοί Ωραίοι , Πάρα πολύ Ωραίοι !!! Τυπάδες ανάμεσά μας , οι οποίοι την μουσική κάποιων άλλων την έχουν κάνει επάγγελμα . Κλέβουν τις αναρτήσεις απο διάφορα Blogs , Τα πλασσάρουν για δικά τους και έπειτα τα πουλάνε έναντι χρημάτων για να γίνει το Download .
Οι Κύριοι αυτοί , όχι μόνο δεν έχουν τις συγκεκριμένες μουσικές στη δισκοθήκη τους , απλά έτσι και εύκολα ΤΖΟΥΡΝΕΥΟΥΝ τα πιό σπάνια για να τα πoυλήσουν και να βγάλουν Φράγκουλα . Πολλά Φράγλουλα , εάν αναλογιστεί κανείς , Oτι : Κάθε CD το πουλάν από 1,50 Ευρώ έως και 3.00 Ευρώ , / Λοιπόν : 10 κατεβάσματα να έχουν κάθε ημέρα , = 30 Ευρώ = 900 Ευρώ το μήνα ( Το λιγότερο )

Αυτοί οι κύριοι δεν προοθούν την Τέχνη ή τη Μουσική .

Αυτοί οι κύριοι προοθούν την τσέπη τους και μόνο !

Ενα κλασσικό παράδειγμα είναι ο κύριος απο το site : " Music Bazaar "

Παραθέτω το σχόλιο που έγραψα σ' αυτόν τον απαράδεκτο κύριο :

" Αντε Ρε Καραγκιόζη απο το Site "Music Bazaar" κλέψε και τα υπόλοιπα άλμπουμς του Paul Roland που ανέβασα σε Flac και έπειτα πούλατα όσα Ευρώ γουστάρεις για να βγάλεις λεφτά . Κακομοίρη ! Εμείς τα ανεβάζουμε δωρεάν , γιατί η μουσική δεν είναι προϊόν εκμετάλλευσης . Εσύ ρε Καραγκιόζη τα κλέβεις απο τα Blogs και έπειτα τα πουλάς για να βγάλεις φράγκουλα . Καραγκιόζη ! Ε ! Καραγκιόζη ! ( Εάν ζούσε ο Σπαθάρης θα σε μούτζωνε που σε ονομάζω Καραγκιόζη ).

Τι όνομα να σου προσάψω ρε ΓΕΛΟΙΕ ? Πουλάς πράγματα που δεν σου ανήκουν .

Το Ξέρω , Πειρατές είμαστε όλοι μας στο ΝΕΤ .

Κλέφτες και Σφετεριστές όμως δεν είμαστε .


Μην σε ξαναδώ να πουλάς άλμπουμς που ανεβάζουν οι Blogers . Μας δημιούργησες πρόβλημα με Ελληνική Αγγλόφωνη μπάντα , που ενώ είχαμε πάρει το ΟΚ να ανεβάσουμε δωρεάν το άλμπουμ τους , το τζούρνεψες , και άρχισες να το πουλάς . Αναγκαστήκαμε να το σβήσουμε . Εσύ συνεχίζεις να το πουλάς κομμάτι-κομμάτι . Ντροπή σου ρε Καραγκιόζη .

Αυτή η μπάντα μας έδωσε τη διεύθυνση του Site σου . " Music Bazaar ". ΓΕΛΟΙΕ !!!