Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Tσιγαροαπαγόρευση

Wednesday, September 22, 2010


Διευκρινίζω :
Δεν έχω μαγαζί , και το μέτρο του καπνίσματος απλά προς το παρόν , μου στερεί κάτι από τη διασκέδασή μου .
Οντας πιανίστας και DJ , ίσως αργότερα , όταν αδειάσουν και κλείσουν τα μαγαζιά , να μείνω άνεργος , όταν βγαίνει στη φόρα ότι η κόρη του Κ.Τζοχατζόπουλου διαθέτει 3.οοο.οοο Ευρώ καταθέσεις ( Που στο Διάολο τα βρήκε ? ) ( Ποιός πούστης θα την πειράξει ? )

Πιτσιρικάς δεν είμαι γιά να ψάξω δουλειά στα χωράφια ! Και είμαι αρκετά μεγάλος , γιά να τρέχω να τους ψηφίζω , να τους γλύφω , να τους παίρνω προεκλογικά Τσιμπούκια , να κουνάω τις κομματικές σημαιούλες τους , να τους βλέπω στην Τηλεόραση , παρέα με εντεταγμένους Δημοσιοκάφρους , και να μου τάζουν ένα καλύτερο αύριο . ( Το δικό τους ! Οχι το δικό μου ! )

Ερχονται και Δημοτικές Εκλογές .
Θα γεμίσουν τη γειτονιά μου με σκατόχαρτα ( Χιλιάδες δέντρα κόπηκαν , να γίνουν χαρτί γιά την προεκλογική καμπάνια τους )
Θα βρωμίσουν τους δρόμους και τον κόσμο μας , με τα χυδαία προεκλογικά κωλόχαρτά τους , γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει !!!
ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ !!! ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ !!!

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ !!!

Το κείμενο που δημοσιεύω δεν είναι δικό μου .
Το ανεβάζω , μετά απο μιά συζήτηση που έκανα με τον Αναστάση από το BLUE BAR στο Χαλάνδρι .


Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας δύσκολης περιόδου, που την χαρακτηρίζουν αύξηση του κόστους αγοράς των προϊόντων, αύξηση λειτουργικών δαπανών, ΦΠΑ, φόροι, έκτακτες εισφορές κ.α.

Οι δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον, η αύξηση της ανεργίας, η μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος, άρα και η μείωση της κατανάλωσης, η επερχόμενη ανθρωποφαγία και γενικά οι κοινωνικές εκρήξεις ,επιβάλουν αφύπνιση και ετοιμότητα.

Είναι μεγάλη ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας , να συντονίσουμε τις δράσεις μας ώστε να αποτρέψουμε τις προσπάθειες επιβολής μέτρων τέτοιων που θα μας οδηγήσουν στο κλείσιμο των μαγαζιών .

Πολλά από αυτά τα μέτρα είναι κατευθυνόμενα από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, άλλα οφείλονται στην έλλειψη αντανακλαστικών όλων αυτών, που κατέχουν τα κέντρα εξουσίας , καθώς είναι αποξενωμένοι από την κοινωνία και την αγορά.

Ενότητα και αλληλεγγύη είναι απαραίτητοι όροι, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

Ο ανταγωνισμός δεν σημαίνει έλλειψη αλληλεγγύης, δεν μας εμποδίζει να ενώσουμε τις δυναμεις μας, για να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα, να ανταλλάξουμε απόψεις, να αναδείξουμε τα προβλήματα, να συντονίσουμε τις δράσεις μας.

Συνάδελφοι, αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει το θεμέλιο μιας στέγης για όλους .

Μετέχετε τώρα - διαδώστε το

Φιλικά,
από το συντονιστικό όργανο

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στις 27/9 21/09/2010


Καλούνται οι επαγγελματίες café-bar-resto σε συγκέντρωση την ΔΕΥΤΕΡΑ 27-9-10 και ώρα 13.00 στο ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΙΟΥ 69 στα Εξάρχεια .

Θέμα (συνέχεια) : Η συγκέντρωση των αιτήσεων για την προσφυγή ακύρωσης του νόμου για την καθολική απαγόρευση
Προτάσεις για τις επόμενες δράσεις, η στάση μας στις εκλογές κ.αλ.

Δελτίο Τύπου μετά το πέρας της συγκέντρωσης της 15/9 16/09/2010


Στο κατάμεστο πατάρι του ΙΑΝΟΥ πραγματοποιήθηκε , 15/09/2010 , η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση, που διοργάνωσε το Συντονιστικό ΄Οργανο των Καφέ και Μπαρ , με αίτημα την άρση της καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος στα συγκεκριμένα μαγαζιά και την καθιέρωση του δικαιώματος επιλογής των επιχειρηματιών (με το χαρακτηρισμό του κάθε καταστήματος ως «Καπνιζόντων» ή «Μη Καπνιζόντων») καθώς και του αντίστοιχου δικαιώματος επιλογής των πελατών.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ : ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ :ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΪΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ;

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ :ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ .
ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑΣΤΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ .

ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στ.Κραουνάκης, συνθέτης : Δεν εφαρμόζονται οι κανόνες της Κοινής Αγοράς στην Ελλάδα.. Πώς να πεις στο γέροντα στο χωριό να μην πηγαίνει να καπνίσει στο καφενείο, όπου πήγαινε σε όλη του τη ζωή; Ζούμε μια Κατοχή. Οδηγούμαστε σε αντιπαλότητα κοινωνικών ομάδων και σε χαφιεδιλίκι.


Ηρακλής Λογοθέτης, συγγραφέας: ο Υγιεινισμός μυρίζει θάνατο. Η απαγόρευση είναι επιχείρηση εξορθολογισμού των παθών, που πλήττει την ελευθερία και την ιδιαιτερότητα των ανθρώπων. Πρόκειται για μια εκστρατεία, που εκπορεύεται από τις ΗΠΑ, που εξάγουν θάνατο με άλλους τρόπους (πχ με τη στάση τους στο Ζήτημα του Περιβάλλοντος, με τις γεωστρατηγικές τους επεμβάσεις) αλλά που είναι όμηροι των φαρμακευτικών εταιρειών.


Δημήτρης Αρμάος: συγγραφέας: το ΔΝΤ και η απαγόρευση έχουν κάτι κοινό, τη δοκιμασία στην οποία μας βάζουν.

Γρηγόρης Ψαριανός : Bουλευτής Δημοκρατικής Αριστεράς, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής: Είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον του Κράτους για την προστασία της Υγείας μας.! Κάτι ανάλογο επιχείρησε ο Χίτλερ. Αν αρχίσουμε με την απαγόρευση του τσιγάρου, αργά ή γρήγορα θα μιλάμε για απαγόρευση του αλκοόλ, του καφέ, της σοκολάτας κ.ο.κ. Αντ’ αυτού απαιτείται αποποινικοποίηση της χρήσης των φυσικών ουσιών, οι χρήστες των οποίων εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται σαν άρρωστοι και εγκληματίες. Να απαγορευτούν οι απαγορεύσεις.

Κώστας : URBAN ASPIRINES : Θα καπνίζω και θα πίνω έως ότου να πεθάνω . Επιλογή μου είναι ρε Καριόληδες αφού τα πουλάτε νόμιμα στα περίπτερα !!!


http://www.scafebar.gr/1/post/2010/09/-1591.html

http://www.scafebar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου