Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (1967-2010) same shit diffrend day!!

21 απριλιου σημερα..
δοξα τον αλλαχ γλυτωσαμε απο τα τσιρκα..
αυτους τους καραγκιοζηδες τους βαλαμε φυλακη και
ησυχασαμε.(?)
Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου
Κύριο άρθρο: Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου
Στις 21 Απριλίου του 1967 και ενώ είχαν προκηρυχθεί εκλογές για τις 28 Μαΐου, αξιωματικοί του στρατού, υπό την ηγεσία του συνταγματάρχη Γεωργίου Παπαδόπουλου, και συμμετοχή του ταξίαρχου Στυλιανού Παττακού και του συνταγματάρχη Νικόλαου Μακαρέζου κατέλαβαν την εξουσία με πραξικόπημα.
Έχοντας εξασφαλίσει περίπου 100 τεθωρακισμένα στην περιοχή της πρωτεύουσας, οι πραξικοπηματίες κινήθηκαν τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου και κατέλαβαν αρχικά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στη συνέχεια έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του ΝΑΤΟ με κωδικό Σχέδιο Προμηθεύς, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν όλες οι στρατιωτικές μονάδες της Αττικής. Το συγκεκριμένο σχέδιο προορίζονταν για την αναγκαστική ανάληψη εξουσίας από το στρατό με σκοπό την εξουδετέρωση κομμουνιστικής εξέγερσης, σε περίπτωση που εισέβαλλαν στην Ελλάδα δυνάμεις του Σοβιετικού Στρατού[6]. Ο έμπιστος του βασιλιά αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Γ. Σπαντιδάκης, αντικαταστάθηκε από τον Οδυσσέα Αγγελή. Ο Αγγελής κάνοντας χρήση του νέου του αξιώματος έδωσε εντολή στο Γ' Σώμα Στρατού στη Θεσσαλονίκη να εφαρμόσει το Σχέδιο Προμηθεύς σε όλη τη χώρα.
21 απριλιου 2010!!
43 χρονια μετα¨η τζουλια αλεξανδρατου
παρακαλαει να βρεθει στον φυσικο της χωρο(βουλη).
Κάνοντας πράξη τα όσα σχεδιάζω να κάνω, θα ξεκινήσω περιοδεία σε όλον τον κόσμο για συναντήσεις με ξένους ηγέτες, ώστε να προάγω τον ελληνικό τουρισμό και τα αγαθά της Ελλάδας. Θέλω να πείσω σημαντικές προσωπικότητες να κάνουν επενδύσεις στη χώρα μας, βοηθώντας στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Θέλω να κινηθώ στα βήματα της Μελίνας Μερκούρη. Επίσης, από σήμερα θα παρεμβαίνω στα όσα απασχολούν την καθημερινότητα με δηλώσεις που θα δίνουν και το πολιτικό στίγμα. Έτσι, η πρώτη μου δήλωση αφορά στον εντοπισμό γιάφκας του Επαναστατικού Αγώνα, αλλά και στην αύξηση του ποσοστού της ανεργίας στο 11,3%».
Απ’ τη μια όλοι αισθανόμαστε ανακούφιση για τον εντοπισμό της γιάφκας του Επαναστατικού Αγώνα. Η τρομοκρατία, όποια μορφή και να έχει είναι οδυνηρή και πληγώνει όχι μόνο εμάς, αλλά και τη δημοκρατία. Η Τζούλια Αλεξανδράτου τις τελευταίες μέρες αισθάνεται στο πετσί της την τρομοκρατία που πηγάζει απ’ όλους εκείνους που τη θεωρούν εύκολο στόχο, για να αναδειχθούν όμως οι ίδιοι. Η Τζούλια έχει βιώσει αυτή τη μορφή τρομοκρατίας ακόμη και από πολύ στενούς της ανθρώπους και έχει καταφέρει, ως άλη αντιτρομοκρατική να την εξαρθρώσει.

Απ’ την άλλη πλευρά, όλοι εμείς και κυρίως οι νέοι, αισθανόμαστε να απειλούμαστε ολοένα και περισσότερο απ’ την μάστιγα της ανεργίας. Η Τζούλια Αλεξανδράτου που εργάζεται από πολύ μικρή και καταφέρνει να συντηρείται μόνη της, δίχως να επιβαρύνει κανέναν, προτείνει όλοι οι οικονομικά ισχυροί του τόπου μας να προκηρύξουν διαγωνισμό ιδεών και προτάσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, γύρω απ’ τον τουρισμό και την αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς της χώρας μας.

Καλεί δε την Πολιτεία να χρηματοδοτήσει άμεσα αυτές τις νέες ιδέες που μπορούν ακόμα και να αφορούν σε γυρίσματα, ναι ταινιών dvd, με στιγμές από την καθημερινότητα και τη φιλοξενία των Ελλήνων που θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλο τον κόσμο μέσω αεροπορικών εταιριών. Η Τζούλια Αλεξανδράτου προτίθεται να αναλάβει αφιλοκερδώς στην καλλιτεχνική επιμέλεια όλων αυτών των dvd».
ο καρατζαφερης τα πηρε στο κρανιο στη βουλη και δηλωσε
οτι δυο τρεις χιλιαδες φωναζουν για τα σκληρα μετρα της
κυβερνησης και 200 χιλιαδες αγορασανε το dvd της τζουλιας.
Να του θυμησω βεβαια οτι το λαος ειχε στα ψηφοδελτια του
την εφη σαρρη(πολιτιστικο συμβολο της χωρας)..
κατα τα αλλα, ο μεγαλος , ο ανυπερΒΛΗΤΟΣ
μπουμπουκος,(η αλλιως,αδωνις)θελει να κατεβει για δημαρχος
ΑθΗΝΩΝ!!!
δεν υπολογισε ομως το μεγαλο εμποδιο που ακουει στο ονομα
ηλιας ψινακης (θελει και αυτος τον δημο).
(την γαμησαμε μαγκες).
ΥΓ. πιστευει ακομα κανεις οτι
ο μαζιωτης και η παρεα του(οι πυρηνες της φωτιας)
ειναι το προβλημα της χωρας?
ολα τα αλλα πανε καλα ?
τωρα δεν υπαρχει τρομοκρατια?
αυτοι που κατακλεβουν τον κοσμο 35 χρονια
ειναι ολοι φυλακη?
ολοι αυτοι γιατι δεν λεγονται τρομοκρατες?
στη δικη του γρηγοροπουλου πανε ολα καλα?
γιατι τα μμε δεν το εχουν πια σαν θεμα?
μηπως κατι μας κρυβουν?
τον βασικο μαρτυρα (17 χρ) γιατι τον παρακολουθει
η αστυνομια καθε μερα?
γιατι αρνηθηκε να παει να καταθεσει?
ΖΗΤΩ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ!
ΖΗΤΩ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΜΕ!!(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!)
ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!

1 σχόλιο: